UKRATKO O NEKRETNINI

Stancija Flego obiteljska je nekretnina koja se prostire na sveukupnoj površini od cca 120.000m2. Na ovom sajtu možete pročitati i vidjeti dio cijele stancije koji je na prodaju. Trenutno se prodaje zemljište površine 53.940m2 koje se sastoji od poljoprivrednog i građevinskog područja.

Vlasnik nekretnine ne stanuje na dijelu stancije koji se prodaje. Na cijeloj stanciji stanuje samo jedna osoba.

Kulture i namjene zemljišta koje se navode u nadležnom katastru i zemljišnim knjigama:

  • Put
  • Oranica
  • Pašnjak
  • Građevinsko zemljište

Na ostalim stranicama na ovom sajtu možete detaljnije pročitati o nekretnini koja se prodaje. Isto tako možete vidjeti dodatne fotografije i video zemljišta.

Predmetna nekretnina nije opterećena nikakvim upisanim ili skrivenim teretima, osim služnostima za prolaz vozila i osoba. Nekretnina se nalazi u centralnom dijelu Istre i vrlo je atraktivna na više načina.

Predmetna nekretnina sastoji se od ukupno 5 parcela.

4 parcele spojene su u jednu cjelinu koje su od pete parcele koja se nalazi u neposrednoj blizini, odvojene asfaltiranim putom. Odvojena parcela predstavlja također svoju cjelinu koja se sastoji od građevinskog i poljoprivrednog dijela.

Sve iznad navedene parcele nalaze se u istom vlasničkom listu, tj. vlasničkom ulošku, te se sukladno Zakonu o vlasništvu i stvarnim pravima smatraju jednom nekretninom.

Predmetno građevinsko zemljište nalazi se sukladno prostornom planu uređenja grada Motovuna u građevinskom području naselja i slobodno je od zgrada i stanovnika te investitor može izgraditi projekt po želji.

Za sve ostale detaljnije informacije pregledajte ostale stranice na ovom sajtu ili nas nazovite.